Styrer fædrene banderne?

At vi i Danmark har et parallelsamfund, er hævet over enhver tvivl, når samtalerne kommer ind på Nørrebro i København, Vollsmose ved Odense – men også i Aarhusområdet kan de være med i den henseende.

Med udgangspunkt i bande konflikten på Nørrebro i København, hvor flere har mistet livet, i de værste skyderier vi har set i Danmark i fredstid, er der pludselig opstået en våbenhvile mellem de stridende bander.

Men …., våbenhvilen er ikke opstået på grund af vore myndigheders indgriben i fejden! Våbenhvilen er et resultat banderne imellem! Vore myndigheder er sat helt ud på et sidespor i denne sag. Parallelsamfundet har talt!

Fædrene
Det er så kommet frem, at det er fædrene til de unge i banderne, der står bag våbenhvilen, hvilket så stiller det næste spørgsmål. For – når fædrene har så megen magt i banderne, er det så reelt fædrene, der står bag bandekrigen?

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Styrer fædrene banderne?

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Ja-man må undre sig! Hvis forældrene har kunnet stoppe dette vanvid-hvorfor er det så ikke sket noget før! Jeg synes, at de indvandere der har misbrugt vores gæstfrihed og hvis de har fået en fængselsdom, så bør hele familien udvises derfra hvor de kom, men vi er demokrati,som de ikke respekterer! Vi har en alt for slap holdning til den kriminalitet der bliver begået,som retsvæsenet ikke dømmer efter de politiske retningslinier og hensigter!

  2. Erik Krog skriver:

    Helt enig John. Hele familier burde udvises, for jeg tror på, at fædrene er meget mere involveret, end det de giver udtryk for! I omtalte sager, er der slet ikke tale om “danskernes fordomme” overfor de fremmede, for hvis det er måden at “takke på”, skal de udvises omgående. Naturligvis har vi mange gode eksempler på det modsatte, og det skal de ikke lide under på grund af omtalte brådne kar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *