Bloggen i Politiken

Forleden blev jeg kontaktet af journalisten Birgitte Kjær fra Politiken. Birgitte var ved at strikke en artikel sammen om ældre mennesker (så ved jeg ikke, hvorfor hun kontaktede mig???), der skriver på en blog.

Nu er det slet ikke første gang, jeg bliver kontaktet af pressen, på grund af min blog, så selvfølgelig fortalte jeg da om bloggen. Men – hvad jeg mere specifik skriver om, kan være et problem i sig selv, da jeg efterhånden må indrømme, at jeg skriver om snart hvad som helst.

Ekstra Bladet og TV 2
Jeg er blevet kontaktet af Ekstra Bladet et par gange, der godt kunne tænke sig at skrive om, hvordan jeg kan holde mit kolesteroltal nede – uden at anvende midlet Simvastatin, da dette middel er udsat for en voldsom kritik.

Spørgsmålet var ret så relevant for Ekstra Bladet, der gentagne gange har skrevet artikler om danskernes “misbrug” af midlet Simvastatin, og da jeg havde en del indlæg på min blog om problemet – og om hvordan jeg taklede dette – lå deres henvendelse lige til højrebenet.

Også TV 2 Bornholm har været “efter mig”, hvor jeg i første omgang sagde nej til at komme i studiet – men da jeg var opstillet til ældrerådet for 4 år siden, kunne jeg dårlig undslå mig – så det blev alligevel til en tur i studiet i Aakirkeby.

Billeder
Mine mange fotos er vist også populære. Flere medier har henvendt sig for at anvende mine billeder, men jeg oplever da også, at mine billeder bliver anvendt i reklameøjemed – uden at jeg er blevet spurgt, f.eks anvendte Destination Bornholm mit billede fra toppen af Kjelsebybakken, under det første cykelløb af serien Gudhjem Bjergløb (nu Born Fondo), som en reklame hvor Magnus Cort var trækplaster.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *