En morderisk sag

Sagen mod ubåds fører, Peter Madsen, også kendt som “Raketmadsen”, tog en ny drejning i dag, da Madsen forklarede, at den dræbte svenske journalist, Kim Wall, døde af en kulilteforgiftning nede i ubåden – mens Peter Madsen befandt sig på dækket!?!

Hvordan overlevede han så denne forgiftning, da han efterfølgende selv måtte ned i ubåden? Manden har været fuld af løgn, fra da han blev reddet i land, så hvem tror på den “søforklaring?” – undskyld udtrykket.

Måske burde manden løslades – for der er en hel del, der meget gerne vil have en “snak” med ham jfr. facebook! Men – nu er det ikke lige den måde, vort retssystem fungerer på!

Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *