Skal Anna Mee Allerslev politianmeldes?

Det sidste, der er kommet for dagen, vedrørende Københavns borgmester for Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Anna Mee Allerslev (R), er, at BT har afsløret, at den radikale borgmester personligt er gået ind i en sag, for, at fremme en byggesag til fordel for firmaet Øens Murerfirma.

Her har Anna Mee Allerslev, vedrørende byggesagsbehandlingen, skrevet til kommunale embedsfolk, der direkte involverer Øens Murerfirma. Ejeren af Øens Murerfirma er en af Anna Mee Allerslevs private venner.

Politianmeldes?
Dette lugter langt væk af korruption, hvor det, efter min mening, burde politianmeldes. Jeg håber, at de, der er i besiddelse af dokumentationen, vedrørende omtalte byggesagsbehandling, politianmelder Anna Mee Allerslev!

Det er slet ikke nok med, at Anna Mee Allerslev fratræder sin borgmesterpost i København, dette må og skal have et retslig efterspil – ellers hører alting op!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *