Nat i Tejn Havn og e-sport

Forleden fik jeg den skøre ide, at tage ned til havnen for at tage et par billeder når det er helt mørkt. Egentlig fik jeg ideen et par dage før, da jeg kørte mit barnebarn op til Tejn IF’s klubhus, da han skulle hen og træne lidt e-sport.

På vej hen til klubhuset kom vi forbi havnen, da de fleste veje, bag os i Krogen, endnu ikke er farbare på grund af ned gravning af fjernvarmerør. Jeg ville lyve fælt, hvis jeg skrev, at dette arbejde ikke generer os, for det tager godt nok sin tid.

Lyset i mørket
Nå – jeg kastede lige et blik på havnen, der nærmest lå helt hen i mørke – kun sparsomt oplyst af nogle enkelte vejlamper og lidt lys fra de få boliger vi har i havnen.

Men alligevel fik motivet min interesse, så jeg lovede mig selv, på et tidspunkt, at tage et godt kamera under armen, for at fange dette særsyn.

I går tog jeg så derned, selv om jeg havde en fornemmelse af, at der var for mange skyer, som helt sikkert gjorde deres indflydelse på “lysforholdene” – for der var buldrende mørkt. Ikke engang månen kunne jeg se, og lyset fra verdensrummet kunne jeg godt glemme alt om.

Men – jeg fik da taget et par billeder, billeder, som helt bekræftede mine bange anelser for mørkets indflydelse på denne slags motiver. Turen var dog ikke spildt, for næste gang tager jeg ned til havnen – sammen med gårdagens erfaringer 😉

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Nat i Tejn Havn og e-sport

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Ikke dårligt af en ufaglært!!!!

  2. Erik Krog skriver:

    Bare rolig du gamle, det skal nok blive bedre end det 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *