Forbyd LTF

Giv mig bare én grund til, at LTF ikke bliver forbudt! Okay – jeg kan allerede høre, at det vil være i modstrid med vor Grundlov – men her et jeg helt uenig!

Her er Grundlovens § 78: 

Stk. 1. Borgerne har ret til uden forudgående tilladelse at danne foreninger i ethvert lovligt øjemed.

Stk. 2.  Foreninger, der virker eller søger at opnå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom. 

Så er det, at mine modstandere vil hævde, at når nogle af en forenings medlemmer er voldelige, så skal resten af foreningen ikke hænges op på deres skarnsstreger – og heri er jeg helt enig. Men LTF står for vold, hele vejen igennem – deres logo fortæller jo alt  – selv om det måske nok ikke står beskrevet i deres vedtægter!

Ekstra Bladet
I Ekstra Bladet kan vi læse, at et kæmpe våbenlager er fundet i LTF’s varetægt. Det står mere og mere klart, hvad disse våben skal anvendes til i “foreningen LTF”, for flere og flere politifolk er direkte blevet truet med likvidering –  “I får kugler” bliver de truet med af LTF’s medlemmer.

Vore folkevalgte og domstolene
For bare et par dage siden blev vore politikere og domstole angrebet for, at de er alt for bløde i fortolkningen af Danmarks forpligtigelser i henhold til menneskerettighederne (her taler vi bl.a. om bandelederen fra LTF, der slap for en udvisning for en trussel mod en politimand) – for, rigtig mange kriminelle burde være udvist i stedet for at være her på tålt ophold!

Når vi så ser på § 78 i vor Grundlov, så kan jeg godt få den mistanke, at det er en af de aktuelle kriminelle foreninger, der har fået til opgave at tolke denne § 78. Vi er nemlig alt for tossegode i den henseende. Få dog de foreninger forbudt – hvor svært kan det være?

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *