Er dette lovligt?

For et stykke tid siden skrev jeg til Miljøministeriet, sammen med et billedmateriale, om hvad miljøbeskyttelsesloven sagde til det fotomateriale, som er hentet fra området i Tejn Havn.

For mig at se, ser opbevaringen yders farlig ud, en opbevaring, der er udendørs og frit tilgængelig.

Ferietid og kompentencer
Okay, tidspunktet for min henvendelse lå lidt omkring ferietid, så den person, der ville kunne svare på mine spørgsmål – var på ferie, (ja, jeg var også målløs, for er der ikke flere personer i Miljøministeriet, som kender til miljølovgivningen – end en person?)!

Det varede så endnu en 1½ måneds tid, inden jeg fik et svar fra Miljøministeriet, hvilket resulterede i endnu en gennemgang af lovbekendtgørelse nr. 115 af 26. januar 2017, samt af lovbekendtgørelse nr. 115 af 26. januar 2017, som alt i alt ikke gav mig det ønskede svar – men Miljøministeriet havde givet mig et godt råd!

BRK
Detfor har jeg i dag skrevet til Teknik og miljø her på Bornholm, og bedt dem besvare – om hvori Miljøbeskyttelsesloven, der findes hjemmel for opbevaring af omtalte tromler – på området ved Tejn Havn?

Nu afventer jeg Bornholm Regionskommunens (BRK) svar, men jeg er forberedt på, at det nok vil tage sin tid.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *