Integration og religion

Statsministeren, Lars Løkke Rasmussen (V), udtalte ved Folketingets åbningsdag i går, at integration ikke drejer sig om hudfarve eller religion – men, om at vælge Danmark til! Den opfattelse kan jeg sagtens tilslutte mig – når vi ser på det historiske for indvandring i Danmark.

Tasmanien
Naturligvis har hudfarve intet at gøre med integration. Jeg har selv boet i Australien, hvor der i 1966 blev vedtaget en lov om, at der ikke måtte forskalbehandles på grund af hudfarve. Alligevel oplevede jeg i 1967, at blive irettesat af grækere i Australien, at jeg ikke måtte blande mig med de farvede. Dette fandt jeg mig naturligvis ikke i, og fortsatte med at spille kort med de australske og new zealandske indfødte. Dette havde dengang nær fået fatale konsekvenser for os to danskere på Tasmanien.

Religion og vor grundlov
Historisk set har indvandrere til Danmark, med anden religion end vor “statsreligion”, ikke været noget problem. Alle har indrettet sig efter vort system, og vi etniske danskere har accepteret indvandrenes religion – så længe det ikke gik ud over vort folkestyre!

I dag er det en helt anden sag, hvor hovedparten af vore indvandrere er muslimer. Og når denne religion, Islam, påstår, at være over vor grundlov og dermed vort demokrati, så har vi et problem – selv om vor statsminister ikke kan indse det?

Jeg kender selv muslimer, der sagtens kan forliges med vort folkestyre og deres religion, men der er også en del, der bestemt ikke kan forliges med vor grundlov – og det er her vi har problemet. Disse islamister kører deres helt eget løb i vort samfund, og det kan vi på ingen måde tolerere.

Socialdemokratiet
Selv Socialdemokratiet kan se faren i dette problem. Dan Jørgensen (S) har lige efter statsministeren udtalelser – på TV sagt, at selv samme statsminister må ud og undskylde sine ord fra folketingets talerstol, for med denne store indvandrings gruppe af islamister, drejer netop integration sig om religion – i dag!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *