Er Helle Thorning-Schmidt demokrat?

Efter Annette Vilhelmsen (SF) indrømmelse af, at Regeringen Helle Thorning-Schmidt (S), var direkte involveret i lockouten af lærerne i april 2013, kan man godt stille sig selv det spørgsmål, om Helle Thorning-Schmidt egentlig er demokrat?

Det bliver ikke bedre af, at Annette Vilhelmsen afslører, at  Kommunernes Landsforening (KL) og SRSF-regeringen på forhånd havde aftalt, at lockoute næsten 50.000 folkeskolelærere, og dermed hjemsendte over 500.000 skoleelever!

Når man så går tilbage og ser på resultatet af regeringsindgrebet, bekræfter dette Annette Vilhelmens tilståelse om aftalt spil – fuldt og helt. Danmarks Lærerforening (DLF) blev nærmest blevet kørt over ved dette indgreb, og en nærlæsning viser da også, at Kommunernes Landsforening (KL) ensidigt er blevet tilgodeset.

Bedrageri?
Vi skatteborgere betaler til skolebørnenes pligtige skoleundervisning. I de fire uger, hvor lærerne blev lockoutet, sparede kommunerne lærerlønningerne. Vi borgere har betalt til en undervisning via skatten, en undervisning der ikke blev udført. Det begynder at ligne et bedrageri.

Demokratur?
Måske skulle Helle Thorning-Schmidt finde sig en Sydamerikansk bananstat, hvor hun kan udføre sine diktatoriske tilbøjeligheder – og så kan hun for den sags skyld tage SF og de Radikale med, for de godkendte rævekagen overfor DLF!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Er Helle Thorning-Schmidt demokrat?

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Tja-det er for ringe og utroværdigt for demokratiet!

  2. Erik Krog skriver:

    På den anden side – så er det blevet lovligt i Danmark med nødløgne, men denne indgriben i den danske model, har sikkert været for meget for Annette Vilhelmsen, som måske har haft noget svært ved at sove siden. Men det bortforklarer ikke, at SF har været med til at blåstemple rævekagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *