Bordingtræf i Odder

For nogle år siden oprettede jeg en facebookside for Bording Formulartryk, Odder. Formålet var, at tidligere medarbejdere, på det nedlagte trykkeri i Odder, kunne udveksle oplysninger og minder på facebook – men også, at vi på sigt kunne mødes i et “Bordingtræf”.

Lis og John
Igennem årene er medlemstallet steget til 85 – og der kommer stadig flere medlemsanmodninger på siden. Dog er vi også i en aldersgruppe, hvor det ikke er unaturligt, at folk dør af alder og sygdom, hvilket desværre også er tilfældet med denne fb-gruppes medlemmer.

Derfor pressede jeg på for et træf i Odder – men ….., da jeg bor på Bornholm, blev det noget vanskeligt for mig, at arrangere mødet mellem de gamle kolleger – så nu var “gode dyr rådne” – som man siger!

Jeg havde en forbindelse i Odder – min gamle ven, John Grønbæk Jakobsen. John var helt med på ideen, men ville ikke være ene om arrangementet. Vi skrev en del frem og tilbage om eventuelle muligheder i den forbindelse, og ligesom det så helt håbløst ud, trådte den gamle direktionssekretær, Lis Tikiøb, til.

Hans Therp’s tale
John og Lis fik kontaktet den administrerende direktør i F.E. Bording A/S, Hans Therp, der straks var med på ideen. Da Bording stadig ejer de gamle bygninger i Odder, stillede direktøren velvilligt kantinen til rådighed for arrangementet – og ikke nok med det, så betalte han ligeledes for velkomstdrink og bespisning for de fremmødte.

Den 23. september stillede omkring 60 tidligere medarbejdere op i kantinen på deres tidligere arbejdsplads. Og det blev et flot og rørende gensyn, som vi kan leve på en rum tid fremover.

Der var tidligere kolleger, der nu var omkring de 90 år, men også en del yngre, der endnu var i arbejde.

Men uanset alder blev det er glædeligt gensyn, der sluttede med en rundtur i de tidligere produktions bygninger. Indrømmet, det var med stort vemod, at gense den gamle arbejdsplads – uden trykmaskinerne, der engang var vort levebrød i Odder.

Tiden går, og også indenfor den grafiske branche sker der forandringer. Og det var lige netop dette emne, som Hans Therp tog op i sin tale til os alle. Hvis ikke trykkeriet i Odder var blevet nedlagt, var der ikke noget, der hed Bording i dag.

I dag er Bording A/S en virksomhed i rivende udvikling, hvor der arbejdes med Marketing Communication Services – hvilket vi fik et grundigt indblik i under talen.

Endnu engang tak til Hans Therp for at bakke arrangementet så flot op – og ikke mindst, tak til Lis Tikiøb og John Grønbæk for at det hele kunne lykkes.

Vi ses igen om 2 år 🙂

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Bordingtræf i Odder

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Hej Gamle Jas! Igen en fin opsamling af den 23 september,det var et hyggeligt gensyn-og sikke snakken den gik-jo der var bestemt en god dag og-på gensyn….

  2. Erik Krog skriver:

    Denne dag kunne ikke være arrangeret bedre, så igen – en stor tak til dig og Lis for et godt samarbejde. Lis skrev til mig, at det var godt jeg blev ved med at presse på for et Bordingtræf. Den dag er der en hel del, der tænker tilbage på med stor glæde 😀

  3. Lis skriver:

    Hej Erik. Flot indlæg.glæder mig til vi ses igen om 2 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *