Skyderier på Nørrebro

Jeg kender en del til det gamle Nørrebro – men slet ikke til det Nørrebro, som er der i dag. Sidste gang jeg cyklede igennem Nørrebro, var efter et motionscykelløb, “Århus – København”, hvor jeg skulle ind til Hovedbanen fra Herlev. Jeg blev jagtet ude på selve Nørrebrogade af nogle personer, af anden etnisk herkomst end dansk – for jeg havde intet at gøre i deres by?!?

Skyderier
Siden er der sket en masse skyderier i bydelen, skyderier, som tilskrives bandekrige, efter hvad pressen skriver. En del personer, som slet ikke kan sættes i forbindelse med banderne, er blevet ramt. Min personlige opfattelse er, at det er med fuldt overlæg, at uskyldige mennesker er skydeskiver, for det vil sætte en skræk i livet på andre, om, at bevæge sig ind på Nørrebro!

Forbyd dog banderne!
Jeg ved det, for at forbyde disse bander, skal vi have en grundlovsændring om forenings friheden – eller skal vi? For jeg mener Grundlovens § 78 kan anvendes, da den beskriver:

§ 78

Stk. 1. Borgerne har ret til uden forudgående tilladelse at danne foreninger i ethvert lovligt øjemed.

Stk. 2.  Foreninger, der virker eller søger at opnå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom. 

Store udgifter
Jeg behøver vel ikke beskrive nærmere, hvem eller hvad der er den egentlige årsag til de store sikkerhedsmæssige omkostninger, der er indført, i takt med den muslimske flygtningestrøm, vi har været vidne til i Vesten.

Australien i 60’erne
Jeg husker engang, da jeg gik ombord i et fly af typen T727 (DC9) i Sydney til Melbourne. Vi var to danskere, der begge havde vore jagtvåben med, og som vi bragte med i flyet! Lige inden vi lagde vore geværer op i bagagerummet – oven over flysæderne – råbte kaptajnen til os, om vi havde husket at tage bundstykket ud – og om, hvor mange patroner vi havde med os? Vi bekræftede, at bundstykket var ude – og at vi havde 35 til 40 patroner med. Dette blev godkendt uden videre spørgsmål – andet end med en tommelfinger opad.

I dag kan vi ikke engang medbringe en neglefil – uden at dette bliver betragtet som et våben. Vi kan ikke engang medbringe en flaske vand gennem sikkerhedskontrollen – en sikkerhedeskontrol, som heller ikke fandtes dengang!

Hvem er den skyldige?
Ingen andre religioner – end Islam – har vi problemer med i Vesten! Alle andre religioner opfattes som en privatsag, hvor Islam proklamerer højlydt – at alle vantro skal dræbes. Denne religion hører ikke til i et demokrati – så er det sagt!

Fortroppen
Jeg betragter det der sker på Nørrebro, som fortroppen af det der venter os – hvis vi ikke snart tager os sammen! Vore politikere (dog ikke alle) har den største berøringsangst for, at kalde det der sker på Nørrebro ved deres rette ord.

Forbyd disse bander og de foreninger, der ikke kan indordne sig under vort demokrati, for det er ikke os, der skal integreres – det er flygtninge og indvandrere, der skal integreres – hvis det skulle komme bag på nogen? Så fat det dog – I folkevalgte på Christiansborg!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Skyderier på Nørrebro

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Ak ja-Gamle Jas! Hvad sker der i dette land?-Jeg forstår ikke hvad de vil i dette land! Men vi kan åbenbart ikke få dem eksporteret.,men så lad os bruge østkysten af Grønland-der er god plads!§

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *