Mette Frederiksen og tom snak

Jeg har slet ikke den store fidus til Mette Frederiksen (S) som statsministerkandidat, for jeg tror ikke et klap på denne meget kolde kvinde.

Dengang Mette Frederiksen var beskæftigelsesminister, skrev jeg en mail til damen – da jeg flere gange var blevet alders diskrimineret, når jeg søgte på ledige stillinger – og det er ulovligt! Derfor min henvendelse til konen på Borgen – men intet svar, trods flere rykkere!

Det tog dog ikke helt modet fra mig, for min erfaring sagde mig, at alle de folketingsmedlemmer og ministre jeg havde skrevet til (og det er mange), så svarede de altid, så det regnede jeg også med Mette ville gøre. Men jeg blev langsomt klogere!

Intet svar
Jeg fik den triste erfaring, at ikke engang kontorpersonalet hos beskæftigelsesministeren svarede på min henvendelse, så Mette Frederiksen kan stikke sin udtalelse skråt op (fra i dag), at “vi i socialdemokratiet skal tænke og gøre mere på de svage og pensionisterne i samfundet” – for det er tomme løfter!

Selv Ældresagen måtte indrømme, at det er mere end svært, at få et svar fra Mette Frederiksen, så jeg skulle være mere end heldig, hvis jeg kom igennem til kvinden.

Som skrevet – jeg tror ikke en skid på det damemenneske!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *