Vanvittige priser i lufthavne

Jeg er kommet en del gennem Kastrup Lufthavn i løbet af mine mange år, og har oplevet prisstigningernes himmelflugt. Da jeg så (igen) tog flyet over Billund i dag, så jeg lidt på denne lufthavns prislister. En ganske almindelig Cola koster kr. 25,- hvilket jeg mener er lidt over det tilladte (nu er jeg også folkepensionist, med en “hyre” på under sultegrænsen, så det forklarer noget af det).

Udnyttet?
Jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke den tanke, at når det ikke er tilladt, at have væske med gennem sikkerhedskontrollen, så bliver det udnyttet groft på den anden side, hvor de såkaldte “toldfrie butikker” ligger.

Efter jeg havde skannet “kioskens” priser, som lå helt i tråd med min første opdagelse af colaens prisleje, så ville jeg lige slå et slag omkring “Lagkagehuset”, der også havde til huse i samme hal. Men de priser slog selv de mest vanvittige norske priser, man overhovedet kan komme ud for.

Hvordan pokker får mennesker råd til de priser, for en folkepensionist, der ikke er tiltænkt en eneste krone i skattelettelse – nærmest tværtimod – har ikke engang råd til at tænke en tanke i den retning!

Eller er de fleste mennesker, der kommer i lufthavne, bare “uvenner” med deres penge?

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *