Vi er også gået væk fra Lidl

Lidl har fjernet et kors, på et billed, fra den meget smukke hvide ottekantede kirke med den blå kuppel, der befinder sig på den græske Ø, Santorini. Billedet er fra en reklame for en græsk yoghurt.

Jeg er vist det man kalder for “ikke særlig religiøs” – for at sige det mildt, men når en supermarkedkæde, med over 100 butikker i Danmark – bevidst fjerner et kristent symbol, for at tækkes en anden religion – her taler vi om Islam – så er selv min grænse overskredet.

Den eneste religion vi har bøvl med i vesten, er islam – alle andre religioner passer sig selv. Religion er en privat sag, og så skal Lidl ikke gå Islams ærinde, bare fordi muslimerne har ondt i deres krænkelseskirtel, ved at se et kors på en kristen kirke.

Krænket
Der er garanteret en masse kristne, jøder og andre religiøse trosretninger, der føler sig krænket over, at se og høre på middelalderlige klædte muslimer i vort samfund, der højt proklamerer, at de vil dræbe os “vantro” og vil erstatte vort demokrati med sharialoven!

Nu har Lidl undskyldt “fejlen” – men først efter, at mange vrede kunder har udtalt, at de nu er exkunder i supermarkedkæden – og sådan noget kan godt gøre ondt i økonomien.

Hvor meget skal vi egentlig finde os i, når Lidl og andre bevidst går efter at tækkes den muslimske befolkning – på bekostning af den kultur vort samfund er bygget op på?

Vi har religionsfrihed – endnu!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Vi er også gået væk fra Lidl

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Ja det er godt du siger fra-for det er jo underligt,at det kun er muslimer der er problemer med,så jeg spørger mig selv,hvad vil de dog her?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *