Berøringsangste politikere

Situationen på Nørrebro eskalerer. I går kunne situationen minde om en mindre borgerkrig forårsaget af bander, som har den opfattelse – at Nørrebro er deres!

Nørrebro “ejes” kun af borgerne på Nørrebro – og ingen andre!

Dette har hverken politiet – og slet ikke politikerne på Københavns Rådhus eller på Christiansborg – kunne efterkomme, tværtimod, for borgerne på Nørrebro er blevet gidsler i dette sindsyge spil, hvor de direkte bliver truet dagligt med at blive slagtet af banderne!

De Radikale
Et af de politiske partier, der har været den tone angivne  for masseindvandringen – og ikke mindst, med hensyn til uddelingen af danske statsborgerskaber til alle og enhver, der måtte søge dette.

Den store indvandring fra de muslimske lande har gjort, at integrationen slet ikke har kunnet følge med, og har i stedet medført, at vi har fået parallelsamfund i form af muslimske samfund, der helt åbenlyst vil have indført Sharialoven i stedet for vort demokrati. Dette er direkte imod vor Grundlov!

Den tidligere leder af Det Radikale Venstre, Marianne Jelved, har mere end travlt ved håndvasken for tiden. Damen giver de borgerlige partier skylden for alle de problemer, som er fulgt med indvandringen – De Radikale har slet ingen skyld!?!

(U)ansvarlige politikere
Vi mangler i den grad politikere, der kan tage ansvar – og ikke mindst handling, i stedet for denne mudderkastning om skyld, for i mellemtiden bliver borgerne på Nørrebro de store tabere, og det kan vi slet ikke byde dem.

Få dog de bander forbudt!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Berøringsangste politikere

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Ja-hvor har du ret! Men for pokker hvor svært kan det være,politiet siger at de kender personerne,hvorfor passer de dem ikke op og undersøger,hvor de har pengene fra,deres biler for de kan da ikke være på kontanthjælp-allesammen….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *