“Cykelsagkyndige” på Teknisk Samling

I lørdags havde vi igen en del gæster på Bornholms Tekniske Samling (BTS), hvor jeg rigtig kom i vælten med rigtig mange gode spørgsmål fra de mange besøgende.

Post Danmark Rundt
Der var også et par, som vidste en del om cykelsporten, for de spurgte mig, om hvorfor Post Danmark Rundt (som det hed før i tiden) aldrig havde været på Bornholm – hvilket de mente vi burde søge om, da vi havde rigtig mange bakker på Solskinsøen.

Så var det jeg måtte forklare de undrende mennesker, at jeg havde et rigtig godt kendskab til, at en bestemt mand (Kim Mortensen fra BCC) havde forsøgt dette gennem mange år, men DCU havde i om egnen af en milliard undskyldninger, for, at dette ikke kunne lade sig gøre.

Magnus Cort
Jeg kunne dog forklare  vore gæster, at vi var helt med på niveau med det øvrige Danmark for afholdelse af store cykelløb, så det var bestemt ikke af den grund, vi ikke kunne afholde en etape på klippeøen. Vi havde oven i købet uddannet 20 trafikofficiel – efter vi havde afholdt større cykelløb, der var arrangeret i kølvandet på øens store cykelnavn, Magnus Cort.

Nu var det jeg tabte en del for de velmenende mennesker, for de anede slet ikke, at Magnus var fra Bornholm!?!

Billedet er Magnus som drengerytter – for 10 år siden. I dag er ølkassen udskiftet med et noget større podium i det store udland.

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *