Fjendtlig Dannebrog Forening

FDF – eller Frivilligt Drenge- og Pige Forbund, som er den fulde ordlyd for det, som FDF står for, “at ville inspirere børn til at tænke kreativt og bruge fantasien, hvilket skal ske gennem leg, rollespil og opfinderi” – for at bruge foreningens egne ord.

Men, for nu er der kommet et men – i forbindelsen med hvad denne meget populære forening står for.

Vi kender alle foreningens logo gennem rigtig mange år, et loge som vi helt klart forbinder med FDF – og hvad de står for.

FDF vil fjerne Dannebrog i logoet – fordi de mener, dette får foreningen til at fremstå  som en nationalistisk forening?!?

Helt forkert
Hvornår skal vi så fjerne Dannebrog fra vore flagstænger, hvis dette danske symbol får vore tilflyttere til at føle sig krænket?

Hvem er det egentlig, der har fået den ide til denne undersøgelse om FDF’s logo, og hvilke spørgsmål er blevet formuleret til det svar, der er kommet ud af denne undersøgelse – at logoet er for nationalistisk?

Vi/de naive
Her gik jeg i min naive tro, at det var vore tilflyttere, der skulle integreres i vort samfund, men jeg kan forstå, at der er store kræfter i gang for det modsatte. Hvis en dansker tog ned/over til et muslimsk land – medbringende en bibel i det offentlig rum – hvad tror I så, der ville ske med ham eller hende?

Her er det helt klart, at nogle naive mennesker går andres ærinde, for jeg kan forstå, at nu står FDF for “Fjendtlig Dannebrog Forening”!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *