Vejrprofeter og min bare r..

Af og til spekulerer jeg på, hvad vore “vejrprofeter” får deres løn for, for de rammer godt nok forkert en hel del gange. F.eks. her på Bornholm, er der indenfor i den sidste tid blevet”lovet” skybrud et par gange, men enten sker der ikke noget, eller også kommer der bare en lille forkølet byge forbi – vel at mærke, en byge, som kun lige kan få støvet til at lægge sig, og bestemt intet andet!

Disse “forudsigelser” i dagspressen, får af og til mine gamle venner, på den anden side af vandet, til at ringe til mig og fortælle mig, at det regner på Bornholm! Og det er lige her jeg må skuffe dem, for det er yderst sjældent, at det passer.

Skybrud og torden
I går blev vi også lovet et skybrud så “hatten passer”, samt lyn torden hen over natten. Og hvad skete? En mindre byge kom forbi på Nordlandet, og den kunne ikke engang fylde vor trekvart fyldte regnvandtønde op. Prøv da lige at gøre jer lidt mere umage med jeres vejrprofetier. Det er bare ikke godt nok!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *