En uværdig Prins

Prins Henriks beslutning om, at han ikke vil begraves ved siden af sin kone, Dronning Margrethe II, er lang under lavmålet – og især i dette tilfælde.

Ikke Konge af Danmark
Prinsen har hele tiden vidst, at han “kun” kunne blive Prins – og aldrig Konge, og dermed regent af Danmark, det kan kun en person, der er direkte i arvefølgen, hvilket Prinsen på ingen måde er. Her er der intet nyt under solen!

At så samme Prins føler sig forbigået, kan kun tale om mandens intelligens, for han er på intet tidspunkt blevet lovet som regent af Danmark.

Så var der også sagen om Prinsens pludselige pensionering, hvor manden trak sig fra sine offentlige pligter. Herefter overtog Dronningen – alene – disse “gøremål. Prinsen glimrede også ved sit fravær ved konens fødselsdag, samt ved et royalt besøg, hvor han havde “set frem” til besøget. Manden er overhovedet ikke til at regne med!

Uværdig
Så har jeg læst mig til, at Prinsen ikke føler sig værdig til at dele grav med Dronningen pga. sin lavere titel. Helt ærligt, det er mandens kone vi taler om – og med den opførsel har til dato har lagt for dagen, så kan jeg kun være enig med ham – han er aldeles uværdig til at dele grav med Dronning Margrethe II af Danmark.

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til En uværdig Prins

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Prins Henrik er en latterlig lille”franskmand”,der er ude af takt med det danske samfund,han skal da begraves i kongelunden! Tag hans apanage fra ham ved næste gang,finansloven skal behandles og”til del”ham laveste folkepensions beløb….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *