Trumps første halve år som Præsident

Det vi nok har hørt mest om, efter Trump’s indsættelse, er den russiske forbindelse med hensyn til præsidentvalget i USA. Om der er noget om den megen snak, må tiden vise, men både Trump’s søn og svigersøn er indkaldt til afhøring. Og – der går sjældent røg af en brand, uden der er noget om snakken!

Obamacare
Trump’s resultater har været til at få øje på, for de har været meget små. Et af Trump’s største projekter under valget var, at han omgående ville fjerne den tidligere Præsidents sundhedsreform, Obamacare, og erstatte den med en ny og meget billigere sundhedsreform.

Okay, Obamacare er meget dyr, som jeg ser den, men det har vist sig, at være en helt umulig opgave for Præsident Trump, at få fjernet Obama’s fingeraftryk på dette punkt. Det har heller ikke gjort det meget bedre, at et par af Trump’s egne partifæller har vendt tommelfingeren ned for deres Præsidents hensigter.

Muren mod Mexico
Så er der den meget omtalte mur mod USA’s sydlige naboer – muren mod Mexico. Dette punkt var et meget stort emne under valgkampen – og Trump lovede i kampens hede, at Mexico selv skulle betale for murens opførelse. Dette ville Mexico så ikke!

Så er Trump kommet med en helt ny idé, at sætte solceller på muren (når/hvis den engang bliver opført), så kan muren selv betale sig ind – og mere til, mener Trump!

Indrejseforbud for muslimer
Det eneste jeg kan komme på, som Trump har gennemført (dog med en del begrænsninger), er det indrejseforbud for en række muslimske lande, men det har bestemt ikke været uden sværslag. Om det så kan holde i længden, må tiden så vise.

Men alt i alt, har det første halve år, for den nye Præsident, været en tynd kop te, og jeg har da også læst mig til, at Præsident Trump bestemt ikke er så populær som valget viste. Og det har bestemt ikke hjulpet, at Trump har givet Obamas klimatiltag et los i røven. Min personlige mening om dette er, at Trump er en direkte fare for vor planet.

Gå af!
Præsident Trump kunne gøre os alle en stor tjeneste ved at gå af! Manden er en direkte katastrofe. Så er det sagt!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *