Handling eller?

I går, i Manchester, stimler tusindevis af mennesker sammen efter angrebet sent mandag aften, hvor 22 personer, indtil videre, har mistet livet, mens 59 personer meldes hårdt kvæstede efter eksplosionen – ved en Ariana Grande-koncert.

Vi kunne høre på TV-talerne i Manchester tale om, hvor vigtigt sammenhold i situationen er, samt, at terroristerne aldrig ville vinde. På mig minder talerne nærmest som en “samlet bøn” – men ingen handling!

Terroristernes taletid
Vi kan så også konstatere, at terroristerne får uanede taletid i hele den vestlige verdens presse i den bedste sendetid – ja, faktisk hele døgnet rundt. Vi ser og hører om alle de angreb – igen og igen – der efterhånden er ved at være dagligdags. Det er lige netop det, terroristerne vil opnå! Vi skal frygte dem!

Handling eller?
Det, der bekymrer mig er, at langt de fleste selvmordsbombere/terrorister, er helt almindelige medborgere, der måske nok er religiøse, men heller ikke meget mere end det. De er naboer, som er hjælpsomme, passer deres arbejde, men slet ikke noget der kan sammenlignes med terrorister.

Efterhånden bliver læren vel, at vi overhovedet ikke kan stole på nogen mennesker med en muslimsk trosretning?

Hvor længe skal vi stimle sammen og bekræfte os i, at “vi skal holde sammen” – i stedet for at handle mod disse onde vanvittige mennesker.

Vi burde smide mange flere ud af vort land. I stedet udviser vi kvinder og børn, der gør sin del for, at blive en del af vort samfund.

Terrorister, mordere, voldtægtsforbrydere og andre kriminelle får lov til at blive – på tålt ophold. Disse personer skal bekæmpes med alle tilrådeværende midler, og skal bestemt ikke have ophold i vort land!

Hvordan syntes I selv det går “kære” politikere?

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *