Rigsretsag mod USA’s Præsident?

Hvis det skulle vise sig, at der kan indlede en rigsretsag imod USA’s Præsident, Donald Trump, så venter den sag nok ikke lige om hjørnet. Ikke desto mindre har det demokratiske medlem af Kongressen, Al Green, fra Texas, besluttet sig for at opfordre til en rigsretssag imod Præsidenten.

FBI
Om så den nyudnævnte FBI-direktør, Robert Mueller, kan medvirke med materialet til rigsretsagen, vil kun tiden vise.

Robert Mueller har forøvrigt besat direktørposten i FBI før, hvor kun J. Edgar Hoover har haft stillingen længere end Robert Mueller.

Billedet til højre viser Erik Krog foran FBI-bygningen, J. Edgar Hover F.B.I. building, i Washington, D.C., hvor jeg engang var i 1990, sammen med min datter, Randi.

Repræsentanternes Hus
Kort efter, at Al Green havde besluttet sig for en rigsretsag imod Donald Trump, ankom han til Repræsentanternes Hus, for at kræve den omtalte sag imod Præsidenten. Det siger sig selv, at det var en nyhed der ville noget, så meget hurtigt var det bare nyheden, der spredte sig hurtigere end nogen andre nyheder.

Al Green sagde bl.a.:
Jeg kan ikke flyttes. Præsidenten må for en rigsret. Det amerikanske folk deltager ikke kun i demokratiet på valgdagen. Jeg taler til det amerikanske folk. Det er på tide at fortælle os, hvor du står. Det er på tide!

Sagen kommer lige efter den russiske Udenrigsminister, Sergey Lavrov, havde besøgt den amerikanske Præsident, hvorefter Donald Trump er blevet beskyldt for, at have udleveret strengt fortrolige oplysninger til Sergey Lavrov.

I går kunne jeg så læse, at den russiske Præsident, Vladimir Vladimirovich Putin, udtalte, at Donald Trump IKKE har udleveret de omtalte  strengt fortrolige oplysninger videre til russerne!

Et eller andet sted kan jeg ikke bruge den udtalelse til ret meget. Men det kan blive ret spændende, om Al Green kommer videre med sit mål om en rigsretsag imod den amerikanske Præsident.

Foto: Randi Krog, ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *