Religionsfrihed og demokrati

Religion – en privat sag
Jeg betragter religion som en helt privat sag, så den vej omkring har jeg slet ingen problemer med religionsfrihed – men når en religion bliver en direkte fare for vort samfund, så er det vi må tage skeen i den anden hånd.

Vi véd, at de yderliggående muslimer har til hensigt, at indføre Sharia-loven i vort samfund, og i det tilfælde, at dette bliver en realitet, vil vort demokrati være historie. Herefter er der ingen vej tilbage, for så er Danmark blevet til et muslimsk samfund, med alt hvad dette indebærer. Og er det det vi ønsker? Nej vel!

Opfordring til drab
Det jødiske samfund har anmeldt en Imam, Mundhir Abdallah, til politiet, for at opfordre, fra prædikestolen i moskeen, til drab på jøder. Imamen er filmet i moskeen, hvorfra opfordringen bl.a. er blevet vist flere gange på TV 2 News.

Vor lov er sådan indrettet, at hvis en person citerer fra bl.a. Koranen, så er det ikke hans egne ord – men Koranens ord, og så kan Imamen ikke straffes, men hvis ordvalget er lagt således, at det bliver hans egne ord, så er det en helt anden sag, og så kan en straffesag indledes!

Hvis Imamen bliver kendt skyldig, kan dette give op til tre års fængsel – efter den såkaldte Imamlov fra 2016.

Sharia eller demokrati?
Jeg har skrevet det før, – vi bliver nødt til, at se på religionsfriheden her i landet, for det kan ikke være rigtigt, at en religion kan opfordre til drab på anderledes troende (dvs. alle i landet som ikke er muslimer) – samt, som skrevet før, at indføre Sharia-loven!

Jeg er helt med på, at vi skal være gode medmennesker overfor hinanden, men vi skal ikke være tossegode, når andre vil os det modsatte! Noget kan tyde på, at der bliver prøvet grænser af i Danmark.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *