Globryllup i Olsker

Det er bestemt ikke hver dag jeg render ind i et bryllup på mine træningsture, så da jeg kom forbi Olsker Rundkirke, hvor min gode ven, Palle Kejlstrup, stod parkeret med sin fine 1928 veteranbil foran kirken, måtte jeg da lige hilse på ham.

Bryllupsbil
Det viste sig, at Palle var ude i et ærinde mht. den vielse, der foregik inde i kirken.

Palle havde lagt bil og sig selv til at køre brudeparret standsmæssig videre til dagens næste punkt på dagsorden, bryllupsfesten.


Høj sol over Bornholm

Selv om der endnu var noget tid, inden gæster og brudepar var klar til at begive sig af sted, skulle jeg da lige have et par billeder af seancen – for, som sagt, det er ikke hver dag jeg “cykler ind i sådan en begivenhed”, og slet ikke i sådan et flot vejr!

Da gæsterne begyndte at komme ud af kirken, kunne de slet ikke stå for Palles flotte veteranbil, så det var ikke småting af fotos, der blev fyret af med bilen som den reelle baggrund, der i dagens anledning var pyntet op til begivenheden.

 

Endelig af sted
Mens gæsterne tog deres billeder, ventede brudeparret lige indenfor lågen, hvor der ligeledes blev taget en del billeder.

Endelig kunne dagens par tage plads i veteranbilen, hvor Palle agerede som den perfekte chauffør, der hjalp til med dør og sæder, så alt var klart til at køre videre.

Igen blev der taget en masse billeder af brudeparret, der nu sad i bilen.

Palle startede bilen, dvs. der skulle lige et par forsøg til, – og der kom da også et par kommentarer om, at vi var da en del, der kunne skubbe bilen igang – hvis det var påkrævet?

Men, selv om det stadig er originalmotoren, der sidder under motorhjelmen, var der slet ingen problemer, og snart efter kørte bilen videre ud i det smukke Bornholm, der i dag levede helt op til sit kælenavn, Solskinsøen.

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *