Tejn på Verdenskortet

I dag startede Trolling Master Bornholm 2017. Mere end 1000 fiskere, fordelt på over 350 både, drønede ved middagstid ud over Østersøen for at fange den største laks, og mon ikke vi ser et par stykker på lidt over de 20 kg.Sverige
Et par dage før starten har vi set en del både ligge og “træne” ude på havet, for ligesom at finde de bedste fiskepladser inden starten.

Der er slet ingen tvivl om, at denne fiskekonkurrence ikke er for sjov, og når jeg ser, hvor mange svenske flag der er mellem bådene, så er jeg ret sikker på, at Sverige gerne så dem selv stå som vinder i denne meget store konkurrence. Jeg har også ladet mig høre, at der er deltagere fra USA, så ja, Tejn ER kommet på Verdenskortet – i de næste fire dage.

Norge
Jeg syntes til gengæld ikke, at jeg fik øje på så mange norske flag på bådene, men spørger man det norske mandskab på havnen, så er de slet ikke i tvivl om, hvem der vinder den samlede konkurrence – det gør en af de norske både selvfølgelig!

Nu tror jeg, at de bornholmske fiskere også skal have et ord sagt i den sag, for de er meget op satte på, at få revanche fra sidste år, da de måtte se førstepladsen gå til en finsk fisker, der vandt med ganske få gram – så der er lagt i ovnen.

Hvert år på havnen
Jeg har siden starten været fast gæst på havnen i Tejn, men i år har jeg fået andre opgave at varetage, så mine trofaste læsere må finde sig i, at jeg nok kun får starten med, men det går sikkert også. TV 2 Bornholm, med vejrprofeten, Peter Tanev, plejer at have styr på programmet.

Imens ser deltagerne ud til at nyde det gode vejr på havnen. Bare for få dage siden, kunne jeg godt blive i tvivl om, om der overhovedet kunne fiskes i år, for så meget blæste det. Men det ser ud til, at alle dagene bliver til fiskevejr. Så knæk og bræk derude.

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *