Lidt nyt fra Allinge Tejn

Vejret på Bornholm er vel det samme som i den øvrige del af landet – koldt og blæsende, med regn, slud og til tider lidt sne, selv om vi er meget tæt på den 1. maj.

I dag tog jeg cyklen til Allinge for at købe lidt ind, så igen fik jeg en bekræftelse på vejret – dog uden nedbør. Jeg havde selvfølgelig mit kamera med i rygsækken, så det blev lige til en lille billedserie fra Kæmpestranden i Allinge, samt lidt fra Havnen i Tejn.

Kæmpestranden
Det blev selvfølgelig til en kort opdatering af Nettobyggeriet, hvor jeg bl.a. fangede en lastbil på vej ned i vareindleveringe i den nye Netto, så efterhånden kan jeg vil ikke mere kalde bygningen for “Tara”, da de er ved at fylde indhold i den før så tomme skal. Men den nye Netto bliver godt nok stor!

Nordbornholms Røgeri har allerede åbnet for spisende gæster, hvilket jeg kunne konstatere i dag – dog var der slet ingen udendørs gæster, da vejret var alt for koldt til den slags aktiviteter.

Nu skal det slet ikke forstås således, at man ikke kunne sidde udendørs, for det er ingenlunde tilfældet, idet alle bænkeborde er opstillet til de gæster, der vil trodse vejrguderne.

Tejn Havn
I Tejn er der allerede godt gang i forberedelserne til årets “Trolling Master Bornholm 2017”. TV 2’s transmissionsvogn er allerede på plads, og flere vil følge efter. På parkeringspladsen, lidt sydøst fra havnen, er der parkeret en del trollingbåde, der kun afventer at blive søsat i havnen, når tiden nærmer sig.

Flere både er ankommet via søvejen, og er begyndt at indtage deres pladser i havnemiljøet. Selv om der endnu kun er få mennesker på havnen, så kan jeg tydeligt fornemme, at der ikke er lang tid til den kendte tilbagevendende aktivitet på havnen.

Årets Trolling er lige om hjørnet:)

Om en uges tid vil hele havnen summe af liv. Fiskere fra hele Norden og Tyskland vil indtage havnen, og det meste af Tejn Borgerforenings medlemmer – og TV 2 Bornholm – vil gøre sit til, at alle får en uforglemmelig oplevelse.

Joh, vi har hele den gode tid lige foran os på Bornholm 🙂

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *