Netto i Allinge – så langt

Jeg var lige en tur på lægehuset i dag, for at få taget en blodprøve til min diabeteskontrol, så derfor tog jeg lige en smut ned omkring havnen for at se, hvor langt håndværkerne var kommet med den nye Netto.

Sort tag
Hegnene omkring byggeriet var taget væk, så nu kunne jeg komme helt tæt på det nye byggeri – uden, at der var nogen, som råbte efter én 😉

Som det kan ses af billederne, er der kommet sort tagpap på taget – ligesom det var proklameret, og som en del i Allinge var meget imod. Meeeen – bygningen ligger jo nede ved havnen, og ikke i midtbyen mellem de andre huse med de røde tegltage, så det bliver nok ikke noget problem.

Vareindleveringen
Som det kan ses på billedet til venstre, så bliver der slet ingen problemer med lastbiler, der skal levere varer til den nye Netto. Før blokerede lastbilerne hele vejen ned mod Nordbornholms Røgeri, så man kunne hverken komme frem eller tilbage. Det problem er nu løst.

Den gamle Netto
På pladsen lige ved siden af byggeriet er den gamle Netto “blevet placeret” – i form af en kæmpe stendynge, som så småt er ved at blive flyttet.

Men det bliver hel sikkert noget andet vi kan se frem til end den gamle Netto vi kendte, for dette byggeri må helt garanteret huse den største Netto, som kan findes på Bornholm.

Varer på hylderne
Dog vil det nok tage endnu et par dage, før de ansatte kan fylde de første varer på hylderne, men jeg vil tro, at der er en del kunder, her på Nordlandet, der ser frem til åbningsdagen.

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *