Foto’s af naturens sne- og iskunst

Denne gang har naturfotografen, Joel Andersen, sendt nogle billeder af naturens egen form for sne- og iskunst.

Men, der har også sneget sig lidt bornholmske billeder ind i denne måneds hilsen fra Kregme i det Nordsjællandske – dog med lidt hjælp fra photoshop.

Ren kunst
Se lige “hunden” foroven, der klamrer sig til en pind i søen. Vi andre havde bare lige fortsat videre uden at ænse billedet i is og sne – og det er lige netop det, der gør forskellen på en naturfotograf og os andre naturvandere!

På samme måde er billederne af “pindene” i “is-kolberne” kommet i fotografens søger, for det er bestemt ikke hver dag, vi ser den slags billeder. Endnu engang vil jeg opfordre læserne til at dobbelt klikke på billederne, for at få det optimale ud af det viste. Joel Andersen oplyser om billederne, at han endnu engang har været en tur nede ved broen langs søen ved Kregme.

Bornholm
Hvert år besøger Alice og Joel Andersen Bornholm, hvor Alice så deltager i det årlige “Handicap Tour de Bornholm” på sin “gå/løbecykel”, og ved den lejlighed mødes vi over et stykke mad til en hyggelig snak. Men Joel anvender også denne ferieuge til, at gå på jagt med sit kamera på vor smukke ø, for her er rigtig mange gode motiver at hente. Og det er netop de næste billeder, jeg har en lumsk mistanke om, at der kommer noget photoshop med “ind i billedet”!

Granitmanden
Som Joel Andersen skriver i sin mail til mig, så har Granitmanden fra Vang det med at dukke op forskellige steder på Bornholm. Bl.a. her ved Opalsøen og Jons Kapel.

De næste par billeder vil give et svar på dette postulat.

De undersøiske
Vi kender alle til de underjordiske her på Bornholm – og det i sig selv er noget af en prøvelse – men de undersøiske, den mener jeg ikke, at have hørt før, men her er der i hvert fald ført “bevis” for påstanden!

Månen
Der er blevet vist en del månebilleder, efter vi havde supermånen sidste år, men en del af billederne skal man nok tage med et gran salt – dog gør det bestemt ikke billederne dårligere. Prøv lige at kaste et blik på billedet nedenunder, som fotografen kalder for “Mystisk Måne over søen” – og husk lige også at dobbelt klikke på billedet.

Foto: Joel Andersen, ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *