Tilliden til Anders Fogh

Jeg har før udtalt mig ret kritisk overfor tilliden til politikere, og udviklingen hos familien Fogh Rasmussen har bestemt ikke skærpet tilliden til politikere – og da slet ikke til forhenværende Statsminister og NATO-generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen!

Lidt historie
Inden Donald Trump blev valgt til USA’s Præsident udtalte Anders Fogh Rasmussen (AFR), at samme Trump kunne blive en global risiko for NATO-alliancens fremtid – hvis han blev USA’s næste Præsident, for som AFR advarede imod “ville det vil give plads til flere af de slemme fyre, flere “bad guys”.

Senere kom der en helt anden udtalelse fra AFR, der i et nyt indlæg i dagspressen udtalte sig langt mere positivt om den kommende Præsident i USA – ja, jeg var nødt til flere gange at kontrollere, om det var den samme AFR vi talte om. Men det var det altså!

Forklaringen?
Så i dag kom måske forklaringen på AFR’s kovending om sin “tidligere holdning” til Præsident Donald Trump – for nu var der et topjob i sigte til AFR’s søn, Henrik Fogh Rasmussen, der er amerikansk statsborger, – i præsident Donald Trump’s regering!?! – og, at han “overvejer” at takke ja til tilbuddet!

Hvem tror på en politiker?

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Tilliden til Anders Fogh

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Man har et STANDPUNKT-indtil man har et nyt!-Vi er helt enige og Fogh-bare han vil udvandre til eet af landene,han synes om!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *