I træning igen

I over to måneder har træning nærmest været et fremmedord for mig, hvor begrebet, hård psykisk belastning, nærmest har været mere reglen end undtagelsen. Dette har så medført, at mit blodsukker er helt ude af kontrol for tiden, hvor det går fra at være højt til at dykke faretruende nær til et minimum, et minimum, hvor det begynder at være farligt for min bevidsthed.

Diabetes
I de 23 år jeg har haft diabetes, har jeg helt undgået insulinchok, hvilket jeg altså stadig har, men et for højt blodsukker har også sine problemer. Et for højt blodsukker giver kredsløbsforstyrrelser, hvilket går ud over de lemmer, der er længst væk fra hjertet – dvs. fødderne, og det er derfor diabetikere får problemer med fødder og ben, hvor sår ikke heles med amputationer til følge. Det er bl.a. det jeg vil undgå, for der er mange andre følgesygdomme for en diabetiker.

KIF Klemensker
I dag var jeg så igen at se i KIF Klemenskers træningscenter, hvor jeg tog romaskinen og spinningscyklen under “kærlig behandling”. Når man når min alder, og ikke har trænet længe, går formen lodret ned – og sådan føltes det også i dag, så i den nærmeste tid træner jeg alene – ikke bare i Klemensker, men også på landevejen.

De næste par måneder skal så vise, om jeg overhovedet kan i form igen – altså i en form som helst skulle komme i nærheden af sidste års form – og helst lidt bedre.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *