Anders Samuelsen LA, la la ..

Liberal Alliance’s Formand, Anders Samuelsen, står for årets største politiske flop, ved at, gennem måneder, at stå fast på et krav om topskattelettelser på 5 % – hele vejen op til de højeste lønninger.

anders-samuelsenDet sidste jeg hørte – indtil i dag – var, for en lille uge siden, at en TV-journalist stillede det sædvanlige spørgsmål til Anders Samuelsen, om de stadig stod fast på deres ultimative krav om de 5 % topskattelettelser – for ellers blev regeringen Venstre væltet!

Dertil svarede Anders Samuelsen, lettere irriteret over det samme spørgsmål hver dag, at der var intet ændret i det krav – og hvis der skulle komme en ændring, ville han ringe til journalisten!

I dag kom Lars Løkke Rasmussen så med bomben på Venstres Landsmøde, at Liberal Alliance og De Konservative var inviteret til møde på mandag, hvor dagsorden var, at de to indbudte partier skulle med i en bredere Venstrestyret regering.

På de efterfølgende spørgsmål til Anders Samuelsen, var, om de stadig stod fast på deres ultimative krav om skattelettelser – var svaret la la la la – en sang fra de varme lande. Anders Samuelsen havde droppet sit ultimative krav til fordel for en ministerpost.

Alt er til salg, det er blot prisen, der er afgørende!

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Anders Samuelsen LA, la la ..

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Ja-man har et standpunkt-indtil man tager et nyt!-Det er ligesom om det er hørt før!

  2. Erik Krog skriver:

    Ja John, det var J.O. Krag, der dengang sagde de bevingede ord – meeeen Anders Samuelsen slår den med flere længder, han er sgu ikke for amatører

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *