Ingen sol over Bornholm

img_7972aLige for tiden er “lyset slukket” over Bornholm, for den store skinnende tingest, vi normalt har hængende over Bornholm, ser ikke ud til at virke for tiden.

Derimod har vi en masse skyer – og regn for tiden. Og lad mig så lige slå fast, at vi er kommet godt over “tørken” vi havde sidst på sommeren, så nu kan de sgu godt dreje hanerne om et stykke tid, for svampene i græsplænen har deres kronede dage for tiden!

img_7978aAndet billede
På den anden side, så er det et helt andet billede vi normalt ser her på øen, og det skal man nok ikke bare lade gå forbi – uden at se lidt mere på den forandring, som årstiden nu engang serverer for os.

Egentlig havde jeg i tankerne, at tage en tur op på Hammerfyr – men det bliver en anden dag, hvor jeg er mere sikker på, at få lidt billeder af en nedgående sol i Østersøen – så måske i næste uge kunne det (måske) tænkes?!?

img_7981aKraftig vind og drivhus
Vi har også en noget kraftig vind for tiden – men alt i alt er det noget, der hører årstiden til, men vindstød af stormstyrke kan vi nu godt undvære.

Dog har drivhuset overlevet de hidtidige angreb fra naturens side. Sidste år kunne vi konstatere op til flere ruder blive blæst ud, så nu det ser ud til, at når “bare” døren er totalt lukket, samt klemmerne på ruderne er forstærket betydeligt, hjælper det alt sammen.

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *