Sagen i DF lugter

ek_1Efterhånden står det mere og mere klart, at Dansk Folkeparti (DF), ikke er helt uden skyld i udviklingen med Morten Messerschmidt’s ” to EU-fonde, Meld og Feld.

Ingen i DF-toppen gad overhovedet høre efter deres Europa-Parlamentsmedlem, Rikke Karlsson, og nu tidligere DF-medlem, da hun henvendte sig til partitoppen, om regnskabsproblemet der var i de to fonde.

Rotterede?
Når man så hører den tidligere formand i DF, Pia Kjærsgaard, i DR’s udsendelse med Clement Kjersgaard, febrilsk forsøger at fjerne fokus på det aktuelle spørgsmål, ved bl.a. at kalde EU for en “Rotterede”, – ja, så forstærker det bare mistanken om, at der er foregået noget, der stærkt minder om svindel.

Det gamle ordsprog om “Jo mere man rører i en spand lort, jo mere lugter den”, er nok det, jeg mest forbinder denne sag med!

Foto: Randi Krog Belseth, ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Sagen i DF lugter

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Gamle Jas!
    Du har fuldstændig ret! Det er en rigtig”stinker”sag! Det bedste forsvar er jo et angreb! Men at Kjærsgaard stadig kan se at Messerschmidt har en fremtid i DF, der er jo ufatteligt med hans”synderegister”!
    Fruen forløb sig med udtrykket”rotterede”,men der røber hun jo sit elendige sprog! Nu er der da nogen, der må kunne se, at”partiet”ikke har nogen reel berettigelse,da de ikke har bidraget med andet end at holde Løkke på “taburetten”!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *