Danskere i udlandet

I efterhånden mange år, er Danmark blevet til et land med mange indvandrere – både af flygtninge og emigranter – og især af befolkningsgruppe fra muslimske lande. Når jeg nævner Islam, i forbindelse med indvandring, så kan vi vist godt slå fast, at det er den religion, vi hører mest til i denne forbindelse. Og når så det er sagt, kan vi samtidig konstatere, at det er denne gruppe i Danmark – og for den sags skyld – i hele Europa, vi har haft mest bøvl med. Alle andre religioner har vi slet ingen problemer med!

Flygtninge
Lad mig lige slå fast, vi skal hjælpe alle flygtninge, der er flygtet fra forfølgelse, krig og andre rædsler i deres hjemlande. Dette kan slet ikke diskuteres!

Når så flygtninge tager tilbage til hjemlandet på ferie, så er det kæden hopper af, for så er de ikke flygtninge længere.

Wombat-paa-vejDanskere i udlandet
De mange emigranter og flygtninge har det med at samlet i ghettoer eller bydele, hvor de etniske danskere er ilde set. Dette sammenlignes med (af omtalte indvandrere), at danskere gør helt det samme i udlandet, hvor de er indvandrere! Dette er en sandhed med modifikationer.

ErikKrogJeg har selv været emigrant i Australien, og her samledes vi danskere også – af og til, men vi levede og boede sammen med den øvrige befolkning, helt uden hensyntagen til andre tidligere landsmænds bopæl!

Vi kunne samles i Skandinaviske klubber, men der kunne gå måneder imellem disse sammenkomster, som for det meste blev hensat til nationale højtider (Jul, Påske osv.). Sidst jeg besøgte Hobart på Tasmanien, var jeg med til en sammenkomst i den Skandinaviske klub i Påsken – og det var rigtig hyggeligt. En nordmand kom over til vort bord, og præsentere sig som Haakon – og kort efter tilføjede han “Kong Haakon” – så var stemningen ligesom lagt.

WayatinahhytteVore sammenkomster havde intet at gøre med religiøse overbevisninger, hvor et parallelsamfund blev et resultat af disse “sammenkomster” – vi var kun samlet disse få gange om året for at hygge os i hinandens selskab. Og sproget, ved disse sammenkomster i Australien, var altid engelsk.

erik-krog

 

Så, at sammenligne de muslimske besættelser af vore bydele i Danmark, kan på ingen måde sammenlignes med danskere i udlandet! Billedet er fra en af de hytter vi boede i, dengang vi byggede kraftværkerne på Tasmanien i 1967. Vi skulle lige tilbyde det samme for vore indvandrere i Danmark!

Foto: Erik Rudolf, ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Danskere i udlandet

  1. Jens Holm skriver:

    Tjaaa, engang var Nordamerikas befolkning så venlige, at de lod tilflyttere komme til landet. Nu lever samme indbyggere i reservater. Jeg ser for mig, at et sted som Bornholm ligger i tilpas afstand fra virkeligheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *