DF og kaos

Peter SkaarupHar lige set “Vild med dans”, og det er jo helt og aldeles TV-serene, der har afgørelsen i den sag, for de fire dansedommere er jo helt udenfor indflydelse! Måske skulle vi indføre noget lignende for vore politikere?

img_7415a

 

 

 

 

Dræberboomerang
Lige for tiden oplever vi DF på slap line med deres misbrug af EU-midlerne, der nærmest minder om en sæbeopera.

Morten Messerschmidt udtalelser om “den lille frøken Rikke Karlsson fra provindbyen Rebild”, der mødte det mega store EU i Bruxelles – og som tilsyneladende ikke havde forstået en skid – har fået en effekt, som er en dræberboomerang værdig.

IMG_7420aFolkemødet
Jeg kunne godt skrive meget mere om dette drama, som vi for tiden bliver præsenteret for dagligt – med nye og friske afsløringer, men jeg vil nøjes med at konstatere, at hele DF-toppen har fået, hvad de fortjente!

Der bliver nok ikke helt den samme stemning i DF-teltet på Folkemødet til næste år.

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *