Arbejdsprøvningsvanvid

En handicappet kvinde fra Næstved, med rollator, er i arbejdsprøvning – 5 minutter om ugen!!! Hvorfor? De ansvarliges svar er, at pågældende kvinde ikke skal nasse på samfundet!?!

EK BillundVi har set og hørt vore såkaldte politikere udtale på TV, at hvis en person ikke kan klare at arbejde, skal personen selvfølgelig flyttes fra kontanthjælp og over på førtidspension/invalidepension. Men det hjælper sgu fedt, når samme politikere ikke accepterer en læges afgørelse. Så er det vist politikerne, vi skal have skiftet ud!

Sagsbehandlerens beslutning
Det var en sagsbehandler fra kommunen i Næstved, der besluttede, at fem minutter om ugen i ti uger var på sin plads. Så én gang om ugen hentede en Taxa den pågældende kvinde til de famøse fem minutters arbejde. Selve arbejdet måtte kvinden have hjælp til, da hun var ude af stand til selv at klare det!!!!

Dette er arbejdsprøvningsvanvid! 

Politikerne
Her er det, at de folkevalgte skal leve op til deres udtalelser, og skrider ind overfor dette vanvid, men ingen vil have deres røv i klemme i disse sager. Endnu engang kan jeg konstatere, at vore politikere ikke er til at stole på!

Ældrebyrden
Jeg er selv folkepensionist, og mener godt, at jeg kan bidrage til noget på arbejdsmarkedet, men ingen arbejdsgivere vi vide af en medarbejder på over 60 år. Det har jeg selv erfaret på den hårde måde. Når jeg søgte et arbejde fra en annonce, hvor der bl.a. står skrevet, at de opfordrer alle til at søge uanset alder, religion m.v. så er det lige så sikkert som amen i kirken, at alle over 60 år bliver fravalgt omgående. Dette er diskriminerende for denne aldersgruppe, hvilket er ulovligt!

mfMette Frederiksen
På denne baggrund henvendte jeg mig til en række folkevalgte på Christiansborg, men både Peter Juel Jensen (fra Bornholm), Ulla Tørnæs (V), Bent Bøgsted (DF) og andre gad svare på dette spørgsmål om diskriminering, og navnlig Mette Frederiksen (S), som dengang var beskæftigelsesminister, var helt tavs – ikke engang hendes kontor ville svare, selv om jeg sendte flere rykkere.

Så er det man skal høre om ældrebyrden, mens vore politikere ikke gider løfte en finger for os. Men de er godt nok hurtige, når der drejer sig om, at tage økonomien og hjemmehjælp fra de ældre og svage i samfundet!

Men man kan altså acceptere, at sætte hele systemet på den anden ende – for at få en handicappet kvinde med rollator i arbejdsprøvning – i fem minutter om ugen!?!

Det næste bliver vel, at Grauballemanden skal i arbejdsprøvning?

Foto: Lene Krog, – og fra nettet ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *