Vintertræningen indledt

I mandags indledte vi vintertræningen i Klemensker Fitness. Mere nøjagtig er der tale om træning på spinningscykler, men også styrketræningen er genoptaget i fuld omfang. Jeg skulle jo nødigt gå helt i stå!

IMG_0520aDa jeg var i Norge, kunne jeg ikke cykeltræne, så jeg fik lov til at låne Elverum Kampsportsenters eneste spinningscykel.

Det blev til to gode træningsomgange på hver 1½ time, så jeg ikke helt glemte at træde en cykel. Uanset hvad, så bliver træningstimer på spinningscykler aldrig helt det samme som at cykle på landevejen.

Men, det er et godt supplement i vintermånederne, dog må aldrig stå alene. Derfor bliver raceren stadig luftet på landevejen indtil vi nærmer os nattefrost og sne – men så kommer rammen også på loftet til et sikkert og trygt vinter hi.

Klemensker Fitness
Jeg havde så småt håbet på, at der i år ville være en del flere mandlige deltagere på holdet i Klemensker, men af ukendte årsager findes der næsten udelukkende “kun” kvinder på holdet. Da vi startede op i mandags, viste det sig også, at der var 12 kvinder og kun én mand til træningen. Det er sgu lidt for dårligt mødt op af mit køn!

Astma
I morgen har jeg lige en tur på sygehuset. Jeg lider af astma, og har problemer med den udskrevne medicin, så jeg håber lægerne finder ud af noget. Ellers må hastigheden sættes derefter, for jeg nægter at opgive min cykel.

IMG_0707aLandevejen i dag
Efter et par dårlige dage i sidste weekend, har det skønne sensommervejr igen fået overtaget.

Bornholm viser sig fra den helt gode side, hvilket vil sige, at der er mange turister på cykel ude omkring på landevejene, med navnlig på de mange cykelveje, som der findes her på øen. IMG_0704a

Hvis du ikke har prøvet nogle af de omtalte cykelveje, så kan jeg varmt anbefale det, for det vil give cyklisten en oplevelse af de helt store, for du vil nu opdage mange af de naturoplevelser som er “gemt væk” bag de større veje.

Så vil du vil gøre dig selv en tjeneste, så skal du blot følge mit råd. Men du må heller ikke snyde dig selv  for de lidt større byer langs nordkysten, for her er der flere småhavne, som bliver totalt overset af den “travle turist” – dog er Gudhjem og Svaneke altid et besøg værd.

Foto og ©: Erik krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *