Bornholm Rundt 2016

IMG_0682aI dag kørte vi endnu engang Bornholm Rundt, men denne gang var starten hensat til nye omgivelser. Området, der her er tale om, er, hvor Rønne Idrætshal og svømmehallen ligger, da det dels er atletikklubben “Viking Atletik”, der står for arrangementet, samt er Østre Skole ikke længere aktuel på grund af skolepolitiske årsager!

Rigtigt at flytte arrangementet
Jeg vil lige sige, at jeg var ret skepsis vedrørende flytningen af arrangementet, da Østre Skole havde været samlingspunkt gennem mange år – og det laver man bare ikke om på – uden sværslag!

IMG_0681aMen, men, jeg tager hele min tvivlende mening betingelsesløs tilbage, for dette mangeårige arrangement har bestemt vundet i de nye omgivelse – hvilket både jeg, og min gode trænings- og løbpartner fra Klemensker, Grethe Pihl, var helt enig om.

Cykelstativer m.v.
Fra at være i omgivelser i en lukket skolegård, er arrangementets opholdsområde nu ude i grønne omgivelser, med masser af luft foroven. Cyklerne er der også blevet bedre plads til, da der er opstillet specielle cykelstativer til de mange cykler – og de blev flittigt anvendt!

IMG_0677aFærdselsregler
Inden løbet var vi blevet orienteret om politiets fokus på arrangementet.

Der var visse færdselsregler, der skulle overholdes, ellers var det tvivlsomt, om der næste år kunne gives tilladelse til endnu et Bornholm Rundt på cykel. Min egen opfattelse af løbet – set fra min cykel – var, at deltagerne levede op til dette krav.

IMG_0680aStemningen i de nye omgivelser
Det var ikke bare Grethe og min mening om de nye omgivelser var blevet en gevinst for Bornholm Rundt. Den megen plads og miljøet satte sit helt specielle præg på deltagerne.

Musik fra blokvognen, pølser, øl og vand, borde i det grønne – eller under tag, joh, arrangørerne vidste hvad de havde med at gøre, da de flyttede herud på Torneværksvej i Rønne.

Jeg kommer helt sikkert igen til næste år 😀

Foto og ©: Erik krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *