Islam og demokrati

IMG_7420aBare overskriften får tankerne hen på en form for skizofreni – eller et paradoks af hidtil ukendte dimensioner.

Islam og demokrati passer overhovedet ikke sammen! Hvem kan forstille sig vort Folkemøde på muslimske vilkår?

Derfor er der slet ikke noget at sige til, at flere og flere stiller sig det spørgsmål, om hvorfor muslimer slår sig ned i Danmark – eller for den sags skyld, i et andet ikke-muslimsk-land?

Der er mange muslimer, der har tilpasset sig deres religion til hverdagen i Danmark, og det er da heller ikke denne gruppe, jeg retter mit indlæg imod! Slet ikke.

Mange voldtægter
Gang på gang læser vi om voldtægter udført af flygtninge – flygtninge, som er kommet her til landet for at søge beskyttelse mod krig og overgreb. Takken er så, at en del af de samme flygtninge begår overgreb mod vore kvinder, begår tyverier og røverier i vore butikker, og vold m.m. overfor den lokale befolkning. Det skal vi slet ikke finde os i!

Vi kan i mange tilfælde slet ikke udvise udlændinge til deres hjemlande, på grund af de dømtes menneskerettigheder?!? Den lader jeg lige stå et øjeblik!

For, hvad med menneskerettighederne for de mennesker det er gået ud over (menneskerettighederne gælder vel også for danskere?). Hvad med deres retsfølelse, der godt og grundigt bliver trådt under fode – og hvad med den såkaldte “omvendte racisme”, som i stor stil bliver udført overfor den almindelige dansker?

For lige netop her, er menneskerettighederne ikke eksisterende!

Tålt ophold!
Et såkaldt “Tålt ophold” burde slet ikke forekomme. Når en kriminel har modtaget en udvisningsdom, skal personen selvfølgelig også udvises af Danmark. Et “Tålt ophold” er og bliver utåleligt for de skadeslidte. Men de har tilsyneladende ingen rettigheder!

Her et link til nogle Tålt ophold domme

Tag afstand
Vi har så mange gange hørt/læst om, at muslimerne i Danmark skal tage afstand fra det, som ISIS står for. Det betyder ikke, at de hver gang skal stille op i dagspressen og proklamere deres holdning til et terrorangreb. Men det betyder bl.a., at de skal arbejde aktivt i bestræbelserne på, at tilpasse deres tro til det land de er bosat i. Det er ikke landet, der skal tilpasses deres tro. Mener jeg.

Selv kristendommen må tilpasse sig i Danmark, og når 4 ud af 10 muslimer mener, at dansk lovgivning skal baseres på koranen/sharialoven, så er det et helt andet land, disse muslimer skal bosætte sig!

Islam og demokrati passer overhovedet ikke sammen! Når vi tager Verdenshistorien om, hvilke tragedier religioner har påført menneskeheden, så må resultatet på bundlinjen være, at religion er noget fanden har skabt!

_MG_0229aNye overfald
På de danske asylcentre sker der jævnligt overfald på de ansatte. Natten til tirsdag blev endnu to ansatte overfaldet af en asylansøger – og efter forlydene, blev overfaldet udført helt umotiveret i en teltlejr i Thisted.

Det nye overfald har fået (endnu engang) udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V), op i det røde felt! Inger Støjberg er blevet både trist og vred over at høre om endnu et overfald og udtaler:

“Jeg er fuldstændig fløjtende ligeglad med, hvor folk kommer fra. De skal opføre sig ordentligt, når de kommer hertil – både over for personalet og i det omkringliggende samfund.

– Det hører ingen steder hjemme. Derfor skal vi også være utrolig opmærksomme på det. Lige nu kører der selvfølgelig en politisag, og bliver han så dømt, kan det få indflydelse på hans asylsag. Så kan han ende med at blive nægtet asyl i Danmark, siger hun til TV 2.”

Hvis det forholder sig som jeg læser det, skal manden udvises omgående, ellers er vort såkaldte retssamfund en saga blot! Vore politikere må vågne, før det er for sent – eller er det allerede for sent?

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Islam og demokrati

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Ja.-Hvor har du sat tingene godt op-argumentet om de forurettedes menneskerettigheder er hørt alt for lidt! Jeg læste godt, at imamen fra Fredens moske i Århus ønskede koranen indført i grundloven. Jeg har skrevet en mail til Fredens moske og skrevet, at de bør finde et muslimsk land i stedet for Danmark. Det er så naivt at kræve koranen ind i grundloven,at imamen er ude af trit med hvad der er muligt i dette land!
    PS.Jeg har ikke hørt noget fra Fredens moske!

  2. Erik Krog skriver:

    Vi er helt enige John. Giv mig en besked når du hører fra Fredens Moske – men det svar kommer du nok til at vente længe på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *