Nordbornholm Rundt

Søren og ErikEgentlig behøver jeg ikke tilmelde mig motionscykelløbet “Nordbornholm Rundt”, da jeg har mine vanlige træningsture i dette terræn. Alligevel har jeg, af to grunde, tilmeldt mig løbet. Dels for det sociale islæt i denne form for motionscykling, men ikke mindst på grund af, at min gode kollega, Søren Fisker, er på ferie på Bornholm.

Hasle røgeri

Søren har naturligvis sin cykel med til øen, for hvis der er noget Søren ikke kan undvære, så er det den daglige træning. Her taler vi ikke bare cykling, men alle former for motion.

Inden starten tog Søren et selfie af os begge. Et rigtig godt billede forøvrigt. Jeg havde ellers selv mit kamera med, men i selskab med Søren – og snakken om “gamle dage”, glemte jeg helt at tage billeder. Efter løbet tog vi en tur ned til Hasle Grillen, og fik en kop kaffe, så dagen. efter løbet, sluttede rigtig hyggeligt.

Flagposter
Jeg lagde selvfølgelig mærke til de mange flagposter, der var ude og gøre deres frivillige arbejde. Jeg mente ikke, at jeg kendte nogen af dem som uddannede trafikofficials, men det forhindrede dem ikke i, at udføre er perfekt stykke arbejde i trafikken. Så derfor, et stor tak alle jer, som gjorde det sikkert for os mortionscyklister på denne dag. Og I klarede det helt uden hjemmeværnets indsats. Flot 😀

Tak for godt selskab Søren 😀

Foto: Søren Fisker
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Nordbornholm Rundt

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Herligt med billeder af 2″gamle kolleger”!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *