Hvad fanden har I gang i?

EK BillundI den nuværende regering har vi set, siden tiltrædelsen for et år siden, at levevilkårene for borgerne på kontanthjælp, er blevet væsentligt forringet.

Okay, jeg er helt med på, at vi har borgere i landet, som trænger til et los i rø… for at komme ud på arbejdsmarkedet, og det er heller ikke her jeg retter min kritik hen imod – men hvad med alle dem, der ikke er skyld i deres ledighed?

Regeringen dømmer alle, i den kategori, over en kam, mens de velbjergede, i samme takt, skovler endnu mere til sig. Hvis ikke dette skaber en folkestemning imod dette skel, som bare bliver større og større, så er der ikke noget, der gør! Oven i det nævnte, er der en hel række tiltag, fra regeringens side, der har gjort dagligdagen endnu mere problematisk for borgere i den nederste ende af den økonomiske skala. Og så skal vi samtidig høre på, at Liberal Alliance LA) forlanger skattelettelser for de større lønninger.

Betaling ved lægebesøg
Jeg læser også, at Regeringen Venstre, barsler med idéen om betaling for lægebesøg! Hvad fanden har I gang i?

Vi betaler alle til vort sundhedsvæsen gennem skatten, så det der med, at vi har “gratis lægebehandling” i Danmark, er en direkte løgn!

Når man først har taget det økonomiske grundlag fra de mennesker, som har mindst, og så lægger en afgift for lægebesøg oven i bagefter, så går det da helt galt! Disse mennesker vil “fravælge” lægen, med fatale eftervirkninger til følge. Men det er måske det regeringen er ude på – for så bliver der endnu mindre at betale kontanthjælp til!

Det næste bliver vel, at sætte folkepensionen ned, så vi pensionister ikke har mere at leve af, og da slet ikke råd til lægebesøg! Er det målet for regeringens politik?

Foto: Birthe Krog ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Hvad fanden har I gang i?

 1. Leif Juhl skriver:

  De vil have skattelettelser og derfor skal du betale for lægebesøg. Er det ikke en form for
  Afgift? Og er de ikke imod at forhøje skatter og afgifter?
  Lad os i stedet, sætte hårdt ind på at komme af med den asociale mindretalsregering.

 2. John Grønbæk Jakobsen skriver:

  Ja -det går den vej hønsene skraber med den regering! Jeg er stort set enig med dig, men forringelser på flygtninge området synes jeg er i orden, de “modtager”mere end en dansk folkepensionist, og er istand til at komme i pressen/tv,at det kan de ikke klare sig for! Jeg mener at folkepensionen er meget tæt på “fattigdomsgrænsen”, det er der ingen der “forsker i”!! Det forslag med betaling for lægebesøg er jo et “liberalt” forslag,der har rumlet flere gange i det sidste årti. Men der er jo altså en del mennesker der har stemt på det parti-og det er deres ret- men jeg er rygende uenig.
  Hilsen til din blog fra John Grønbæk Jakobsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *