Albatros fra Bremerhaven

IMG_0386aI går formiddags var jeg lige en tur i Allinge for at købe lidt ind, og da jeg passerede Tejn Havn, så jeg en smuk tremaster ligge ved kaj.

Den måtte jeg bare have et billede af – men jeg havde desværre ikke et kamera med mig, hvilket jeg ellers altid plejer. Men i går var plejer altså død!

IMG_0397aEn træningstur
Men selv om gode dyr var rådne, så var der håb om lidt billeder, da jeg alligevel skulle ud på en træninstur senere på dagen. Derfor kunne jeg bare tage en tur omkring havnen og tage de billeder. Så skulle den ged, så godt som, være barberet!

Da jeg kom hjem igen, klædte jeg om til træningsturen – og så var der lige alt det andet, jeg skulle huske, når jeg begiver mig ud på landevejene – jeg har jo diabetes og astma!

På havnen
Endelig var jeg klar, så inden jeg satte kursen ud mod Svaneke, drejede jeg ned mod havnen i Tejn.

Skibet lå det stadig – eller havde det flyttet sig? Hurtigt gik det op for mig, at tremasteren var på vej ud af havnen, så det var på høje tid jeg fik taget de billeder.

IMG_0392aHurtigt fik jeg fat i mit kamera i cykeltrøjens venstre lomme.

En anden person stod ved siden af mig og betragtede det smukke skib på vej ud af havnen. Jeg havde virkelig travlt med at tage de billeder, for jeg skulle jo bare bruge et par enkelte til et indlæg.

Jeg fik øje på en del personer agter på skibet, så jeg rettede søgeren mod dem. Her fik jeg øje på skibets navn, “Albatros” fra Bremerhaven. “God tur” mumlede jeg lidt misundelig, da jeg så skibet stikke ud af havnen og videre ud mod Østersøen til sit nye bestemmelsessted.

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Albatros fra Bremerhaven

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Herlige billeder “Gamle Jas”-Tak for nye skibsbilleder på din blog! Men at du “glemmer”dit kamera kan jo også skyldes noget andet!

  2. Erik Krog skriver:

    Sikkert John – men jeg kan ikke huske hvad det hedder, derfor 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *