Nordea og hvidvaskning

Erik Krog_4aNår vi ser den administrerende direktør for Nordea Bank på TV svare på spørgsmålet om, hvorfor Nordea ikke overholder lovgivningen, så er svaret slet ikke det, der afspejler bankens handling.

“Det vil vi også gerne” svarer direktøren, et svar, der ikke bliver fulgt helt op af journalisten, for Nordea har virkelig haft en aktiv rolle i hvidvaskning af “sorte penge”, hvilket er direkte ulovligt.

Ministeren ind i sagen
Herefter ser vi Erhvervs- og vækstministeren, Troels Lund Poulsen (V), på TV berette, at der skal større straffe til de banker, der ikke overholder lovgivningen!

Hvad med at straffe de mennesker, der er de direkte ansvarlige i disse sager? For når en bank får en større bøde i slige sager, så sender de bare bøden videre til forbrugerne i form af større gebyrer og bidragsatser?

Foto: Joel Andersen ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *