Dag 3 på Folkemødet

I går havde vi regn på hele Bornholm, dog ikke i de mængder der var “lovet” os, men i mængder, som en helt almindelig regnvejrsdag. Her på tredjedagen er solen atter tilbage på sin rette plads, så Folkemødet ligner nu sig selv fra de foregående år.

IMG_0367aTur på havnen
Jeg var igen en tur i Allinge her til morgen, men mest fordi jeg måtte en tur på apoteket på grund af min astma. Når jeg så alligevel var tæt på havnen, tog jeg selvfølgelige en tur med kameraet.

Turen rundede det store TV 2 studie, hvor TV-værterne, Mark og Jannie, var i fuld gang med at orientere deres seere på TV 2 NEWS

Lidt senere sprang de begge i havnen (noget med et væddemål om regnmængderne i går), men på det tidspunkt var jeg allerede på vej hjem til Tejn.

IMG_0372aStatsministeren
Statsminister, Lars Løkke Rasmussen (V), havde taget fritidstøjet på, og sad afslappet i et interview længere ned på havnen.

Måske skulle han senere ud på en løbetur, for det ser ud til, at være den helt store trend bland de gæster vi har fra den anden side af vandet.

IMG_0373a

 

 

 

NNF
Jeg var også lige en tur ude på molen, hvor en masse telte optog det meste af pladsen – men nok til, at folk lige kunne komme forbi uden at falde i vandet.

Naturligvis stak jeg lige hovedet indenfor teltet, hvor NNF har til huse, for her kunne jeg lige nå at hilse på den tidligere formand for Bornholms Cycle Club, Kim Mortensen, der også er ansat på Slagteriet i Rønne.

IMG_0375aAl plads inddraget
På ydermolen kunne jeg se over på P-pladsen bag Netto.

På den yderste del, ud mod havet, var pladsen helt inddraget til Folkemødets aktiviteter – ja endda så meget, at man havde været nødt til at udvide pladsen – ud over klipperne – med stivere, rækværk og træplader til teltene. Bornholm er tilsyneladende ikke stor nok?

IMG_0380aSejlskibene
Og så er der selvfølgelig de meget flotte sejlskibe, som pryder havnen for tiden, dem måtte jeg lige nyde en ekstra gang.

Selv om det var først på morgenen, så det ud til, at de fleste mennesker havde mere  end travlt med deres mobiltelefoner.

Det lyder lidt som et paradoks, at man afholder et Folkemøde, men folk taler mest med hinanden gennem deres mobiltelefoner, samt, har de travlt med at se, hvad der foregår på de (a)sociale medier. De kunne jo tale med hinanden? Bare et forslag!

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *