Vi bliver krænket

ek_1Efterhånden tager den muslimske kritik af Danmark – og danskere i almindelighed, så meget overhånd, at vi hele tiden bliver beskyldt for at krænke vore gæster i vort eget land. Ja, vi må endog finde os i, at blive retsforfulgt for en tro, der slet ikke hører hjemme i et samfund som vort, en tro, som til syvende og sidst vil vort demokrati og os til livs.

Måske har jeg taget fejl, men jeg mener at huske noget om integration af migranter i det danske samfund – ikke at “gammeldanskere” skal omvendes til en kultur/religion, der slet ikke kan forenes med det samfund, vi i generationer har skabt i Danmark!

Krænkelser
Dermed ikke være sagt, at der ikke findes muslimer, som kan indrette sig i Danmark, for det véd jeg, at der gør. Men når muslimer forlader undervisninger, der handler om vor grundlov, eller har seksuelle undertoner i noveller – på grund af deres tro, så krænker de den danske kultur – og dermed Danmark, hvor dette i undevisningregi er helt naturlig.

Vi bliver også retsforfulgt, for de mest fantasifulde beskyldninger imod Islam. Vi må snart tage skeen i den anden hånd – med mindre vi bare opgiver – eller, er det allerede for sent? Jeg er godt klar over, at jeg nu bliver angrebet for mit menneskesyn, men hvad med menneskesynet den anden vej? Det hører vi aldrig om!

Hører de til her?
Vi har aldrig haft problemer med andre religioner, derfor, er det et yderst relevant spørgsmål, der efterhånden er blevet stillet nogle gange. Hører de til her?

Det er ikke bare et spørgsmål, som vi hører i Danmark, men også i Tyskland, England – og mange andre europæiske lande. Vi kan ikke bare blive ved med stilsigende at blive krænket dagligt, for hvis vort land/samfund er til gene for vore gæster, så har de deres frihed til at forlade landet. Længere er den altså ikke!

Mange nye love
Jeg husker engang en flyvetur fra Melbourne til Adelaide, hvor vi havde vore jagtrifler med i flyveren. Det eneste, der blev bemærket var, om bundstykket var ude – og hvor mange patroner vi havde med – intet andet. I dag kan vi ikke engang have en neglerensser eller en sodavand med i flyveren. Det kunne være våben og sprængstoffer.

Vi må ikke engang have en almindelig lille lommekniv på os, på grund af de mange knivstikkerier. Og har det så hjulpet med dette forbud? Næh, de kriminelle stikker stadigt hinanden ned dagligt, men man har med den lov, gjort almindelige lovlydige borgere til kriminelle personer – uden de selv var klar over det.

Vi er efterhånden kommet langt væk fra det samfund, som jeg engang voksede trygt op i. Det eneste vi – indtil nu – har opnået er, at endnu to nye yderliggående højreorienterede partier er stiftet i Danmark – og det har vi slet ikke brug for!

Foto: Randi Krog Belseth – ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Vi bliver krænket

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Ja-Vi er fuldstændig enige! Jeg mener, at der er en stor del af de danske administratorer af tingene til flygtninge/indvandrer, der i den grad lider af “berøringsangst” ! Det kan ikke være rigtigt- det er vores land,regler og normer og kan/vil du ikke leve op til det-så vælg et andet land! (men gør de det?)
    Dit eksempel med jeres våben, siger jo noget om hvordan”tingene har ændret sig”, fordi muslimer har lavet sabotage,krævet egne regler(bederum/badekabiner)-Jeg gider ikke at høre mere! Eksemplet med elever der forlader undervisningen-uden at det bliver registreret som fravær, sætter min mening om “berøringsangst” i relief!
    Jeg er ikke racist eller medlem af DSF,men bruger min fornuft til at bedømme tingene.

  2. Erik Krog skriver:

    Noget skal gøres, og som min broder skriver, så har vi et samfund af pladderhumanisme, og det er det vi skal gøre op med. De der ikke vil vort samfund, skal ikke være her – så enkelt er det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *