Payback

Aarh-Kbh_aJeg kommer engang imellem ud for, at cykelryttere udtrykker deres taknemmelighed over, at jeg af og til stiller op til cykelløb som enten løbsleder, flagpost, depotbestyrer eller trafikofficial (som vi lige er blevet uddannet til). Og det er jeg selvfølgelig glad for.

Men der er også dem, der slet ikke forstår jeg gider, for der er da meget sjovere at deltage i løbene!

Brug for alle
Men der SKAL bruges ledere, flagposter og meget andet for, at der kan køres cykelløb, og det er der heldigvis en del, der har forstået. Og på søndag gælder det så “Born Fondo” i Gudhjem.

Payback
Og helt ærligt, så har jeg heller ikke mere, jeg skal bevise på landevejen. Selv om mine mange rejser satte en stopper for min aktive karriere, så er det alligevel blevet til mange løb sidenhen på motionsplan – og man kan da stadig se mig på raceren på de bornholmske landeveje.

Egentlig er der bare tale om en slags tilbagebetaling fra min side, for alle de løb jeg i tidernes morgen har deltaget i – som tak til de mennesker, der dengang stillede op, så jeg kunne køre cykelløb.

Foto: Carl-Johan Bjarnvig. ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *