Ting jeg ikke forstår

Jeg er godt klar over, at der kan trykkes flere omfattende bind om, hvad jeg ikke forstår, men af og til, kan jeg godt komme de kritikere i forkøbet, der til tider kritiserer min manglende viden!

Erik NorgeDenne regering har tilsyneladende haft til opgave, at gøre tilstanden for de arbejdsløse, de syge og svage – og hvad der ellers findes i denne kategori, til at ha’ en endnu dårligere økonomi i hverdagen.

Kim Larsen
Til dette, skal vi lige have med, at de mere velbjergede i vort samfund, har fået endnu bedre vilkår, samt står der en skattelettelse, som præmie, og venter ude i horisonten til samme kategori. Jeg kommer til at tænke på Kim Larsens ord som, at de rige skal sgu nok klare sig, for de fattige er ude i et helt andet problem. Og Kim Larsen véd hvad han taler om – for han hører til den rige del af befolkningen;)

Togplanen og kommunerne
Så er der den store togplan, der blev vedtaget under den sidste regering – den der med én time mellem de store byer i Danmark, som skulle finansieres med oliepenge fra Nordsøen. Den er gået helt i sig selv, for pengene er ikke i kassen, fortæller vor finansmister Claus Hjort Frederiksen (V). Det er den selv samme finansminister, der tager pengene fra kommunerne og beder dem spare endnu mere de kommende år, samtidig med, at flygtningeproblemet stiger og belaster de selv samme kommuner!

Forøvrigt er det også finansministeren, der angriberne kommunerne med ordene, at man hører ikke andet end klynk fra den side?!?

Skatteskandalerne og kampfly
Så er der de mange milliarder, der er udbetalt til svindlere for “for meget betalt i udbytteskat”! Her betaler SKAT bare svindlerne uden at kontrollere kravet. Vi taler om noget der ligner 9 milliarder kroner – og det er også en slags penge sidst på måneden! Det sidste vi så har hørt i dag er, at der er svindlet i MOMS for noget omkring de kr. 224.000.000.000,- Samtidig konstaterer jeg, at SKAT har personale nok til, at kontrollere en folkepensionist, der skal tilbagebetale kr. 300,-

Det hænger bare ikke sammen!

Når vi så har en finansminister, der fortæller om grunden til den skrottede togplan, at der ikke er penge i kassen til projektet – og samtidig godkender et kampflyindkøb på over kr. 54.000.000.000 – helt uden at blinke – så er det, at jeg ikke forstår en skid!

Foto: Randi Krog Belseth ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Ting jeg ikke forstår

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Vi er ihvertfald 2 der ikke forstår en skid! Men du peger godt på problemerne,men vi er mindre tal gamle Jas! At den er helt gal i SKAT er jo åbentlyst tænk sig, at kun 2% bliver kontrolleret, men SKAT ved at 10% snyder! Den er sgu svær at kapere! Fantastisk at det kan lade sig gøre, der er en”syg”kultur i SKAT,det hjalp ikke meget at Loft blev fyret-eller sendt på store ventepenge! Men vi fortsætter….

  2. Erik Krog skriver:

    Jeg kunne have skrevet en hel liste over hvad der er galt – sat op imod de besparelser vi får krænget ned over hovedet (og får vi så en skatte forhøjelse oven i?), men jeg skal jo begrænse mig – og det er jo galt nok i forvejen. Havde de idioter været ansat i en privat virksomhed, var de blevet sparket ud forlængst – med krav om erstatning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *