Den lille runde

Den lille runde er normalt noget med en bold, men det er ikke lige det jeg tænker på, når jeg nævner denne i dette indlæg! Næh, den lille runde er i dette tilfælde Statsministeren, Lars Lykke Rasmussen (V), som igen har indtaget sin noget buttede (normale) facon. Noget kunne tyde på, at racercyklen er stillet langt væk for tiden!

Joint Strike Fighter
Det er ikke så meget vi ser til landets Statsminister – ja, lige med undtagelse af forleden, da han præsenterede danskerne for en regning på 56,4 milliarder kroner. Regningen var for et indkøb af 27 nye kampfly af typen F-35 A Joint Strike Fighter, produceret af amerikanske Lockheed Martin.

Når nu vi samler alle de økonomiske problemer, landet i øjeblikket står overfor, så er det ikke så lidt af et vovestykke med sådan et mega indkøb i den vægtklasse. Samtidig tales der om skattelettelser, – for de der tjener mest i Danmark?!?

Norge
Ingen har løftet sløret for, hvordan man skaffer de mange penge til de nye kampfly. I Norge har man det samme problem med økonomien til indkøb af samme type kampfly, og en norsk talsmand kan slet ikke få ind i hovedet, hvordan Danmark vil betale denne kæmperegning! Helt ærlig, det er vi mange andre i Danmark, der heller ikke forstår.

EK_tas_aPå besøg
Når vi ikke ser så meget til den lille runde i Danmark, så kan vi til gengæld, for tiden, opleve ham på slap line hos Præsident Obama i USA. Her får den ikke for lidt med vittigheder for åben mikrofon til det store udland. Men nu er beslutningen om århundredes våbenhandel  også offentliggjort, så Statsministeren er jo mellem venner.

Nu skal jeg nok passe lidt på, ikke at se det værste i det regeringen foretager sig, men jeg har en rigtig dårlig fornemmelse af, at det store indkøb af kampfly, vil kunne mærkes i økonomien hos alle de mennesker, som regeringen allerede har gjort det svært for – i form af skatteforhøjelser!

Foto: Erik Rudolf ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *