Sol over Gudhjem i Påsken

IMG_7009aVi kan godt mærke, at turisterne er kommet til Bornholm, for med dem kommer der gang i sommerens arrangementer. Og med den begyndelse, skal jeg da lige love for, at vi havde sol over Gudhjem i dag, – for her, påskelørdag, var det dagen, hvor den store påskeæggejagt gik i gang i Holkadalen ved Gudhjem.

IMG_7011a

 

Ved havnen
Inden jagten tog sin begyndelse, var der en briefing i Gudhjem Havn, hvor der var mødt en hel del voksne og børn op i det smukke påskevejr.

IMG_7016aPåskeharen
Egentlig har jeg aldrig helt forstået det der med påskeharen og æg, men nu var jeg heller ikke vågen i alle timerne i skolen dengang 😉

Birthe, Lene og børn var taget i forvejen til Gudhjem, hvor jeg fulgte efter på mountainbiken, for i den sidste tid har jeg ikke fået trænet så meget, som jeg har ønsket, idet der har været en del andet at passe.

IMG_7022aPåskeæg
I Tyskland er det en gammel tradition, det der med at lede efter påskeæg efter påskeharen, og det ser ud til, at denne trend er ved at få et godt fodfæste i Danmark.

IMG_7026a
Præmier

Og ja, vi fandt da to små påskeæg, hvor det var røgeriet i Gudhjem, der var sponsor for den præmie, der blev udløst ved fundet.

Både Kasper og Helene vandt røget sild og fiskefrikadeller – og ikke mindst, en is på størrelse med det halve af Lolland. Her på Bornholm pjatter vi ikke med den slags!

Alt i alt fik ungerne – og vi – masser af frisk luft og en god oplevelse i Gudhjem i dag – sammen med en mange andre mennesker i Holkadalen.

Foto: Erik og Birthe krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *