Alternativet og stening

Ifølge det politiske parti Alternativet, frygter de, det strider imod at gå på kompromis med de demokratiske rettigheder, hvis staten udviser imamer, på grund af at imamerne prædiker stening jævnfør sharia-loven. Til dette henvises der bl.a. til vor ytringsfrihed og ikke mindst til vor religionsfrihed!

Sharia-loven m.v.
Nu er det således, at hvis man opfordrer til vold i Danmark, så kommer man helt automatisk i kambolage med straffeloven – for dette er strafbart! Derfor kan jeg også have mine tvivl om, om det kan være rigtigt, at vi har religionsfrihed, hvor en religion direkte opfordrer til bl.a. stening, som beskrevet i sharia-loven.

Og hvem er det så, der vil have denne ældgamle muslimske lov indført i Danmark? Joh, det er de meget yderliggående muslimer vi bl.a. oplever i ISIS – men også i Hizb-ut-Tahrir. Hizb-ut-Tahrir er, på grund af vor lov om foreningsfrihed, tilladt i Danmark, men ikke i Tyskland!

Men af før nævnte grunde, mener Alternativet, at det er okay at prædike dette budskab om stening! Jeg mener også, at ISIS har et noget andet syn på homoseksuelle, end det offentlige Danmark har, men her mener Alternativet måske også, at det er i orden, at der prædikes henrettelsesmetoder for homoseksuelle – hvis det skulle komme så langt?

Dialog?
Der ER mennesker i landet, der tror på, at en dialog mellem disse yderliggående kræfter og Europa vil kunne føre til noget konstruktivt – men, helt ærligt, så tror jeg mere på julemanden og storken, end at dette vil kunne føre noget positivt med sig. Dertil er vor kulturer alt for forskellige. Begrebet “dialog” findes ikke i sharia-loven, her er der kun én ting der er “sandheden”, alt andet er ikke til diskussion!

Jeg værdsætter da tanken om dialog, men det fører bare ikke til noget!

Den 31. oktober 2002
Denne dato er meget interessant, når vi taler om opfordring til drab, som jeg læser ovenstående beskriver. Dengang blev talsmanden for Hizb-ut-Tahrir, Fadi Abdul Latif, idømt to måneders betinget fængsel for grov forhånelse og opfordring til drab på jøder.

Vi har ytringsfrihed – men stadig under ansvar. Måske skulle vi se på vor Grundlov om ytringsfrihed, religionsfrihed, foreningsfrihed overhovedet kan harmonere med vor opfattelse af demokrati, for der er en hel del der tyder på, at omtalte direkte modarbejder demokratiet!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *